Justin Bieber fans draaien door

Geschreven door op 5 mei 2010 om 23:17
Justin Bieber - Fotocredits Kim Erlandsen (Wikimedia Commons) 2

Kim Kardashian heeft doodsbedreigingen gehad van Justin Bieber-fans. De 29-jarige Kardashian leerde de 16-jarige Bieber een week geleden kennen en wordt nu al door zijn fans als een grote bedreiging gezien. Dit meldt Wenn woensdag.

Bieber heeft zijn verliefdheid voor Kardashian nooit onder stoelen of banken gestoken. Afgelopen weekend kwamen de twee elkaar voor het eerst tegen tijdens een diner in het Witte Huis en maakte Bieber een aantal foto’s. Deze kiekjes plaatste hij trots op zijn Twitter-pagina, wat voor veel oproer zorgde. Bij de foto noemde de tienerster Kardashian zijn vriendinnetje en de 29-jarige socialite schreef op haar beurt dat ook zij de ‘Bieber-koorts’ heeft opgelopen.

Kardashian trok na het zien van de bedreigingen direct aan de bel. Zij twitterde de jonge zanger met het volgende bericht. “Ongelooflijk Biebs! Ik krijg doodsbedreigingen van jouw fans! Dit is unBeliebable!!!” Bieber reageerde hierop door zijn fans gerust te stellen. “Dames rustig aan. Kim Kardashian is een vriendin. Een hele sexy vriendin, maar gewoon een vriendin. Die bedreigingen zijn niet nodig. Laten we allemaal vrienden worden.”

De fans van Bieber komen wel vaker negatief in het nieuws. Zo werd een concert van Justin Bieber in Australië onlangs afgelast door de politie. De fans stroomden uit alle hoeken en gaten toe voor het optreden van de 16-jarige popster en verschillende meisjes werden geplet in deze chaos.

ArtiestenNieuws.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Bieber Nieuws · Nieuws