Barry Hay’s Flying V Formation geeft concerten in Nederlandse zalen

Geschreven door op 20 juni 2016 om 12:15

Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Het is Barry Hay’s Flying V Formation! De band rondom Golden Earring-frontman Barry Hay geeft begin november optredens in Amsterdam, Den Haag en Utrecht!

Flying V Formation concert

Als de concerten met Golden Earring al niet episch genoeg waren, komt Barry Hay met zijn eigen band Flying V Formation! De rockband is op donderdag 3 november in Q-Factory Amsterdan, op dinsdag 8 november in Paard van Troje Den Haag en op woensdag 9 november in TivoliVredenburg Utrecht.

Flying V Formation kaarten

Tickets voor de optredens zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop is reeds gestart.

Jonge honden, ouderwets rammen

Wij begrijpen het wel. Na 45 jaar Golden Earring was Barry Hay wel aan wat anders toe. Dus startte de legendarische frontman in 2012 de band Flying V Formation op. De rockband maakt gebruik van jonge honden (DeWolff-gitarist Pablo van de Poel) en ervaring (sidekick en toetsenist Jan Rooymans) om rock te maken dat toch ietsjes anders is.

Het klinkt namelijk als de standaard rock, maar toch heeft het ook een ander smaakje. Dat is te danken aan het synthesizerbasgeluid van Huub van Loon. In mei kwam hun self-titled debuutalbum uit, en dat smaakt absoluut naar meer!

 

Bronnen: Q-Factory, Paard van Troje en TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.