Lady Gaga meest invloedrijk

Geschreven door op 19 mei 2011 om 10:19
Lady GaGa - Foto: Christine Gervais - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

Oprah is van haar troon gestoten door Lady Gaga. De popdiva heeft het stokje over genomen van Winfrey als het gaat om machtigste beroemdheid ter wereld.

Lady Gaga meest invloedrijkste bij Forbes

Ieder jaar maakt het Amerikaanse tijdschrift Forbes een lijst van de top 100 meest invloedrijke beroemdheden wereldwijd. Oprah heeft deze lijst 4 jaar aangevoerd maar dit jaar werd ze dus van haar troon gestoten. Opvallend is de hoge notering voor het tieneridool Justin Bieber, we vinden hem terug op plaats 3.

Social media cijfers van Lady Gaga zeggen genoeg: 32 miljoen fans op Facebook en het record van 10 miljoen volgers op Twitter. Niemand heeft zoveel volgers op de mini-blogsite als de popdiva. Buiten dit verdiende ze vorig jaar 90 miljoen dollar met haar muziek en met het nieuwe album dat sinds gister online verkrijgbaar is, zal dit jaar ook weer financieel zeer succesvol worden.

Justin Bieber heeft zijn 3de plek onder meer te danken aan Youtube. Zijn 1ste nummer ‘Baby’ is 500 miljoen keer bekeken, wat een record is.

Andere artiest die we terug vinden in de top 100 is Katy Perry ( 12de plek ).

Lady Gaga – Born This Way

YouTube player

Foto flickr, Philip Nelson

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Lady Gaga Nieuws · Nieuws