Kensington concerten in Ziggo Dome beiden uitverkocht

Geschreven door op 16 januari 2015 om 13:50

De mannen van Kensington hebben het opnieuw geflikt! Het tweede concert in de Ziggo Dome is volledig uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?

Kensington uitverkocht

Kensington sprint naar de top! De Utrechters zijn hard op weg de populairste rockband van Nederland te worden. Het eerste concert in de Amsterdamse Ziggo Dome was binnen enkele uren uitverkocht. Hierop besloot de band een extra concert te geven. Dit tweede concert ging maandag in de verkoop. Sinds vandaag is de extra show ook volledig uitverkocht. Beide concerten in zo’n korte tijd. Dat is een enorme prestatie voor een Nederlandse band.

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Heb je de voorverkoop gemist, of heb je om andere redenen geen tickets kunnen bemachtigen? Neem dan eens een kijkje bij Topticketshop. Hier worden op het moment nog een beperkt aantal kaarten aangeboden.

Kensington concerten

Beide concerten in de Ziggo Dome maken deel uit van de ‘The Rivals Tour’. De concerten zijn de grote afsluiters van de Nederlandse clubtour. De concerten vinden plaats op 25 en 26 november 2015.

Kensington

Het gaat geweldig met Kensington. Vorig jaar speelde de rockband op zo’n beetje alle popfestivals in Nederland. Het nieuwste album: Rivals is een waar hitkanon. Rivals kwam direct op de eerste plaats binnen in de albumlijst en is bekroond met een gouden plaat.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Kensington Nieuws · Nieuws