Iron Maiden sluit Graspop Metal Meeting 2016 af

Geschreven door op 13 oktober 2015 om 10:48
Iron Maiden - Foto Adels (Flickr, license CC BY 2.0)

De legendarische metalband Iron Maiden komt op 19 juni naar Dessel. Daar zal de band als laatste headliner het festival Graspop afsluiten.

Iron Maiden afsluiter graspop

Iron Maiden sluit op 19 juni het festival Graspop Metal Meeting af. Dat meldt Studio Brussel zojuist via hun website. In 2016 toert de hardrockband per vliegtuig de wereld rond ter promotie van het nieuwste album ‘The Book of Souls’. In navolging van de succesvolle ‘Somewhere Back in time World Tour’ (2008), gaat de band opnieuw per vliegtuig de wereld rond. Wederom zal niemand minder dan frontman Bruce Dickinson de Boeing besturen.

Graspop 2016

Jaarlijks ziet het rustige Dessel weer zwart van de rock- en metalfanaten. In 2016 vindt Graspop plaats van 17 tot en met 19 juni. Tickets voor het festival gaan op donderdag 15 oktober in de verkoop. Eerder werd ook Black Sabbath aangekondigd.

The Book of Souls

De ‘jumbotour’ die Iron Maiden volgt, staat in het teken van het meest recente album ‘The Book of Souls‘, dat op 4 september verscheen. Het album werd ontzettend goed ontvangen en toont dat de amusante rockformatie na veertig jaar nog steeds tot de top van de muziekwereld behoort.

De officiële aankondiging door Graspop Metal Meeting:

 

Bron: Studio Brussel

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Niel Verstegen

Voorliefde voor rock, van Ac/dc tot Zeppelin.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.