Nieuwe kerstsingle Jessie J: hit of shit?

Geschreven door op 11 november 2015 om 11:33

Sinterklaas moet het land nog binnenkomen, maar daar heeft Jessie J geen boodschap aan. Deze week heeft ze namelijk een kerstsingle uitgebracht!

Jessie J – Man With the Bag

Het nummer ‘Man with the Bag’ is een cover van het nummer (Everybody’s Waitin’ for) the Man with the Bag van Kay Starr uit 1950. Het nummer is onderdeel van de kerstcampagne van een grote Britse warenhuisketen.

De bijbehorende reclamespot is geregisseerd door Joseph Kahn, die ook de videoclips van Bad Blood en Blank Space van Taylor Swift regisseerde.

Hit of shit?

Wat vind jij? Kom jij al helemaal in de kerstsfeer met de nieuwe single van Jessie J of mag het van jou alweer januari zijn? Hit of shit?

Jessie J concert

Wil jij Jessie J live zien? Op 16 februari 2016 staat ze in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het concert is al uitverkocht, maar er zijn toch nog manieren om aan kaarten te komen. Kijk op Facebook en Twitter of iemand toevallig niet meer kan gaan en daarom zijn kaarten te koop aanbiedt. Je kunt ook op Marktplaats kijken.

Mocht dat allemaal niet werken, dan kun je ook nog andere verkooppunten zoals deze proberen, al kost dat je dan wel iets meer.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.