Muse-frontman teast nieuw materiaal: ‘Thought Contagion’

Geschreven door op 11 december 2017 om 11:21
Duran Duran cover, Muse - Foto: Raph_PH (Flickr, license: CC BY 2.0)

Goed nieuws voor Muse-fans. Er is nieuwe muziek op komst! Het nieuwe materiaal moet begin 2018 verschijnen, aldus frontman Matt Bellamy.

Muse-frontman teast nieuwe single ‘Thought Contagion’

Muse komt binnenkort met een nieuw nummer! Dit onthulde frontman Matt Bellamy in gesprek met het Amerikaanse radiostation KROQ. Bellamy werd naar aanleiding van de aankondiging gebombardeerd met vragen, waarna de zanger en gitarist toelichting gaf via zijn Twitter-account.

‘Thought Contagion’

De nieuwe single van de Britse rockers heeft de naam ‘Thought Contagion’ gekregen. De track, die geproduceerd is door de Amerikaanse producer Rich Costey, wordt momenteel gemixt, aldus Bellamy. De zanger en gitarist zegt dat de track hopelijk begin volgend jaar klaar is, waarna de band in januari een video op zal nemen. ‘Thought Contagion’ moet begin februari 2018 verschijnen.

‘Fury II’

De frontman kreeg tevens de vraag of het nieuwe nummer “heavy” is, waarop hij de nieuwe single als ‘Fury II’ omschreef. Muse bracht de track ‘Fury’ in 2003 uit als bonustrack van haar derde album ‘Absolution’. Het nummer werd een favoriet onder fans en wordt nog altijd veel verzocht tijdens liveshows. Een goed voorteken voor de nieuwe single dus!

“Meer singles”

Tot slot kreeg de Britse zanger ook de vraag of fans in 2018 meer singles van de Britse rockers kunnen verwachten. Bellamy had goed nieuws voor zijn fans: de band brengt volgend jaar in ieder geval meer singles uit dan het in 2017 deed! De laatste release van de band was single ‘Dig Down’, die in mei 2017 uitkwam.

Bron: KROQ, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Muse Nieuws · Nieuws