Nelly Frijda a.k.a. Ma Flodder annuleert comeback

Geschreven door op 14 november 2015 om 16:56
Nelly Frijda - Fotocredits Jos van Zetten (Wikimedia Commons)

Nelly Frijda nam in 2012 afscheid van het theater maar zou met het toneelstuk ‘Vrouwen van later’ haar comeback maken. Helaas is hier geen sprake meer van.

Nelly Frijda

De reden dat Nelly Frijda haar rol in ‘Vrouwen van later’ terug heeft moeten geven, heeft te maken met gezondheidsredenen. Inmiddels is de actrice 79 jaar en dat wil zeggen dat ze ondertussen wat in moet leveren. In 2012 nam ze al afscheid van het theater, maar dit toneelstuk had haar comeback moeten worden. Helaas zit die comeback er dus niet in. De actrice is vooral bekend van haar geweldige rol in Flodder als Ma Flodder. Geniet hieronder nog even van twee uitspraken van Ma Flodder uit de televisieserie.

Vrouwen van later

Actrice Gerrie van der Klei (70) neemt de rol van Nelly over en is zelfs al begonnen met repeteren. De première van Vrouwen van later blijft staan op 28 november in de Leidse Schouwburg. Dit toneelstuk is een nieuwe komedie van Thomas Verbogt en gaat over ouder worden. Gerrie van der Klei is in de voorstelling te zien met Ingeborg Elzevier, Trudy Labij en Lusanne Arts. De voorstelling toert vanaf 20 november door Nederland. Kaarten kun je bestellen op deze website of op de website van een van de theaters

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Inge Peeters, Webredacteur bij Artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nelly Frijda Nieuws · Nieuws