Red Hot Chili Peppers naar Rock Werchter

Geschreven door op 14 november 2015 om 16:21
Rock Werchter - Foto: Antonio Zugaldia - (Bron: Flickr) (CC BY 2.0)

Red Hot Chili Peppers brengen dit jaar niet alleen een bezoekje aan Pinkpop, maar ook aan Rock Werchter. Als dat geen knallend festivalseizoen wordt?!

Red Hot Chili Peppers op Rock Werchter

Red Hot Chili Peppers zijn nog steeds hot! Afgelopen woensdag belde Giel namens 3FM met Jan Smeets over de aanwezigheid van de band op de komende editie Pinkpop. Afgelopen vrijdag werd bekend gemaakt dat RHCP ook naar Rock Werchter komen op zaterdag 2 juli. Eerder was al aangekondigd dat Rammstein op vrijdag 1 juli en Florence & the Machine op zondag 3 juli het podium op de festivalweide van Werchter zullen beklimmen. Het is de zesde keer dat de Amerikaanse rockband Red Hot Chili Peppers naar Rock Werchter komt, drie jaar geleden voor het laatst.

YouTube player

RHCP

De rockband werkt sinds het begin van dit jaar aan hun elfde album. Danger Mouse zal de productie van dit album voor zijn rekening nemen. Hij is bekend geworden door zijn deelname aan Gnarls Barkley en van zijn werk met onder andere The Black Keys en Jack White.

Roch Werchter

Momenteel zijn er voor zowel Pinkpop als Rock Werchter nog geen kaarten verkrijgbaar. Houd onze website goed in de gaten voor meer informatie over de kaartverkoop. Rock Werchter 2016 vindt plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli. Vorig jaar trok het Belgische festival maar liefst 150.000 bezoekers.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.