Tarja en Stratovarius voor dubbelconcert naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 11 april 2018 om 16:55
Stratovarius Timo Tolkki, Lauri Porra, Timo Kotipelto, Wacken Open Air 2007. Auteur: Matthias 'mattness' Bauer (wikimedia commons, CC BY-SA 3.0)

Er komt een veelbelovend dubbelconcert aan in Utrecht! Op zondag 7 oktober staan zangeres Tarja en de metalband Stratovarius op de planken van TivoliVredenburg. 

Tarja en Stratovarius in TivoliVredenburg

Goed nieuws voor alle fans van Tarja en/of Stratovarius. De Finse muzikanten gaan een dubbelconcert verzorgen in TivoliVredenburg. Het belooft een avond vol symfonische metal te worden!

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het dubbelconcert is direct begonnen. Tickets zijn onder meer verkrijgbaar via de website van TivoliVredenburg.

Tarja

De Finse muzikant Tarja bezit de unieke gave om vele genres te kunnen zingen en hier ook in uit te blinken. Zo zingt ze onder meer klassiek en rock, maar ook metal is voor haar geen probleem. Van 1997 tot 2005 was zij de zangeres van de gothic/metalband Nightwish. Daarnaast is zij als jurylid van de The Voice of Finland een bekend gezicht op tv.

Stratovarius

Stratovarius werd in 1984 opgericht en is een bekende powermetalband. Zowel in Finland als daarbuiten bouwde de band door de jaren heen grote bekendheid op. De band bracht 16 studioalbums uit, 4 DVD’s en 5 live albums.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·