Rihanna kondigt nieuw album Anti aan

Geschreven door op 8 oktober 2015 om 11:30
Rihanna - Fotocredits: EJ Hersom (Wikimedia Commons CC BY 2.0)

Tien jaar na verschijning van haar eerste album ‘Music of the Sun’ (2005), kondigt Rihanna een nieuw album aan. ‘Anti’ is inmiddels de achtste plaat waar de zangeres aan werkt.

Het nieuwe album van Rihanna, genaamd Anti, heeft vooralsnog geen releasedatum en volledige tracklist. De recent uitgebrachte nummers ‘FourFiveSeconds’, ‘Bitch Better Have My Money’ en ‘American Oxygen’ zullen in ieder geval op de plaat te vinden zijn. Ook is er een album art naar buiten gebracht, waarop de zangeres als kind te zien is (zie foto). Rihanna hoopt eind 2015 gedetailleerde informatie te geven over het album.

Update:

Zojuist heeft Rihanna bekendgemaakt dat er zeven gedichten in Braille worden opgenomen in de albumart opgenomen worden. De tekstuele versies vind je hier.

Rihanna

Succes Rihanna

In de tien jaar die Rihanna heeft doorgebracht in de muziekwereld heeft de zangeres ontzettend veel bereikt. Zo won ze wereldwijd 130 awards, waaronder meerdere Grammy’s. Dit jaar schreef ze nog geschiedenis als “de meest succesvolle digitale single-artiest aller tijden”.

 

Bron: Billboard

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Niel Verstegen

Voorliefde voor rock, van Ac/dc tot Zeppelin.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Albumreleases · Artiesten · Nieuws · Rihanna Nieuws