Rockband Melonhead komt met eerste single én videoclip

Geschreven door op 11 januari 2017 om 10:48

Alternatieve rockband Melonhead komt met eerste single en videoclip! De Utrechtse rockers van de opkomende band namen de videoclip voor hun eerste single Better Man op, op het dak van een kraakpand.

Melonfest

De clip werd geschoten tijdens Melonfest, jazeker, de vrienden organiseerden hun eigen festival. Bassist Alec over de videoclip: “De clip is geschoten door Justin Stoppelenburg tijdens Melonfest, dat wij vaker willen organiseren. Het was echt een bijzonder goed feest in een kraakpand in Hilversum en we hebben besloten dat er in maart weer een Melonfest zal komen. Locatie zijn we nog mee bezig!”

‘Better Man’

Better Man doet denken aan de betere Britpopband. De clip pakt dan ook meteen goed de live-performance en de sfeer van Melonhead mee. Ze bestaan inmiddels iets meer dan een jaar en na heel wat repetities, het opnemen van de EP en een aantal live-shows belooft 2017 hét jaar van Melonhead te worden!

Melonhead op Eurosonic Noorderslag

Woensdag 11 januari staan ze om 23:00 uur op Strik Beats Sonic in de Benzinebar in Groningen tijdens het welbekende Eurosonic Noorderslag. Er zullen veel nummers van de debuutplaat My Favorite Record voorbijkomen, het album dat rond maart uit zal komen. Het is vrijwel zeker dat de mannen komende zomer op zo’n beetje al je favoriete festivals staan. Zorg er dus voor dat je straks niet de enige bent die hun rocksongs niet mee kan zingen!

Bekijk de videoclip voor Better Man hieronder:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Melonhead Nieuws · Nieuwe singles