Paris Hilton vertrekt naar Zuid-Afrika

Geschreven door op 30 juni 2010 om 21:49
Paris Hilton - foto: Roger Casas Alatriste - bron: Flickr (CC BY 2.0)

Paris Hilton is op weg naar Zuid-Afrika. Net op het moment dat haar oude vlam Christiano Ronaldo is uitgeschakeld, heeft Paris haar koffers ingepakt voor een reisje naar het WK.

Hilton plaatste woensdag een foto van haar gepakte koffers op Twitter. “Helemaal ingepakt en klaar voor het wereldkampioenschap. Ik heb er zin in”, schrijft ze bij het plaatje. Een uur later zette ze een foto van haar privéjet op Twitter.Welk land het rijkeluiskindje gaat aanmoedigen is onbekend, zowel Portugal als Amerika liggen uit de competitie.

De steenrijke erfgename beleefde vorig jaar een paar spannende nachten met Ronaldo. Hilton zette slechts enkele uren voor haar eerste nachtelijke ontmoeting met de Portugese voetballer een punt achter haar romance met Doug Reinhardt. Vrienden van Hilton beweren dat de sterspeler tijdens hun eerste avond samen zijn handen niet van haar af kon houden.

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Paris Hilton Nieuws · Roddels