Lee Fields & The Expressions in oktober 2019 naar o.a. Paradiso

Geschreven door op 23 april 2019 om 13:32
Lee Fields & The Expressions - Bron: Persbericht De Oosterpoort

In oktober 2019 komt Lee Fields & The Expressions naar Nederland voor een drietal shows! De muzikanten komen naar onder andere Paradiso Amsterdam.

Lee Fields & The Expressions naar Nederland

Lee Fields komt in oktober 2019 voor maar liefst drie concerten naar Nederland. De soulzanger betreedt samen met zijn band The Expressions podia van verschillende popzalen door het land. Op zondag 6 oktober 2019 treden de mannen op in De Oosterpoort te Groningen. Ruim een week later, op zaterdag 12 oktober 2019, staat Fields in de Grote Zaal van Paradiso Amsterdam. De concertreeks wordt op zondag 13 oktober 2019 afgesloten in Luxor Live te Arnhem. Tijdens de optredens kan het publiek zowel bekende hits als nummers van het nieuwe album ‘It Rains Love verwachten.

Kaartverkoop

Tickets gaan op vrijdag 26 april 2019 om 10:00 uur in de verkoop via de websites van de desbetreffende poppodia en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Lee Fields

In 1969 bracht Lee Fields zijn debuutsingle ‘Bewildered’ uit. Na talloze succesvolle soulsingles is Fields vijftig jaar na zijn debuut nog steeds actief in de muziekwereld. Zo bracht de zanger op vrijdag 5 april 2019 zijn meest recente studioalbum ‘It Rains Love’ uit.

Beluister hier de gelijknamige single:

YouTube player

 

Bron: De Oosterpoort, Lee Fields

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.