Brassband Lucky Chops voor drie concerten naar Nederland

Geschreven door op 15 mei 2018 om 11:45
Lucky Chops - Credits: © Jörgens.mi via wikimedia commons (CC BY-SA 4.0)

Brassband Lucky Chops komt naar Nederland! De Amerikanen staan deze zomer maar liefst drie keer op het podium in ons kikkerlandje. Een van de optredens is als special guest van UB40 en Madness! 

Lucky Chops naar Nederland

Heb jij zin een feestje deze zomer? Dan ben je bij Lucky Chops aan het goede adres! De Amerikaanse brassband, bekend van YouTube, komt in augustus naar Nederland voor drie optredens.

De blaasinstrumentmuzikanten staan 8 augustus 2018 in de Patronaat in Haarlem. Een dag later, op 9 augustus, staan ze in de Bird in Rotterdam. Op 10 augustus maken ze het feestje van UB40 en Madness compleet in de Strijp-S in Eindhoven.

Concertkaarten

Tickets voor Lucky Chops zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. De voorverkoop van de shows in Patronaat en Bird start woensdag 16 mei om 10.00 uur.

YouTube

Lucky Chops brak op een wel heel bijzondere manier door. Een toerist filmde een van hun energieke optredens in een New Yorks metrostation en zette het op YouTube. Binnen no-time had de video miljoenen hits!

Eerste album

Via YouTube maakte de band onlangs bekend zijn eerste echte studioalbum te gaan maken. Je kunt de de muzikanten steunen bij hun project via PledgeMusic.

YouTube player

Bron: Twitter, Patronaat

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.