Jamaicaanse reggaetrio The Mighty Diamonds naar Luxor Live en MEZZ

Geschreven door op 4 mei 2018 om 16:26
The Mighty Diamonds - By Renaud Guilhou (https://www.flickr.com/photos/gnomovtt/7660694814/) [CC BY 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia Commons

The Mighty Diamonds komt naar Nederland! Het reggaetrio geeft in oktober twee optredens. De Jamaicanen staan in het Arnhemse Luxor Live en het Bredase MEZZ. 

The Mighty Diamonds naar Nederland

Goed nieuws voor reggaefans! The Mighty Diamonds komt dit najaar naar ons kikkerlandje. Het trio staat 5 oktober 2018 in de Luxor Live in Arnhem. Op 12 oktober zijn de muzikanten te zien in de MEZZ in Breda.

De ‘machtige diamanten’ brengen tijdens de optredens vele van hun rootsreggaeklassiekers ten gehore, zoals ‘Pass The Kutchie‘, ‘Right Time‘ en ‘I Need A Roof’.

Kaartverkoop

Tickets voor The Mighty Diamonds zijn onder andere verkrijgbaar via de site van de theaters. De kaarten zijn direct verkrijgbaar.

40 albums

De mannen hebben maar liefst 40 albums op hun naam staan. Daaronder valt ook het debuutalbum ‘Right Time‘ (1976), wat in de reggaewereld als echte klassieker wordt beschouwd. Ze lieten zich bij het schrijven van hun debuutalbum inspireren door de Motown-sound van de jaren ’60.

In 1969 begon het trio als harmony-groep in het beruchte Trenchtown.

Bron: Mezz, Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.