Green Day bassist geeft uitleg over korte break

Geschreven door op 9 oktober 2012 om 10:13
Billie Joe Armstrong (Green Day) - Foto Sven-Sebastian Sajak (Wikimedia)

Mike Dirnt, de bassist van Green Day heeft details gegeven over de toestand van frontman Billie Joe Armstrong. De zanger van de band liet zich vorige maand opnemen in een afkickkliniek na een woede-uitbarsting op het podium. .

Nadat de band te horen kreeg dat ze minder tijd hadden om op te treden dan gepland draaide de zanger van de punkband helemaal door op het podium.

Mike sprak over de enorme druk die momenteel op de band ligt. Doordat ze in een klein jaar tijd drie albums uit gaan brengen hebben ze de afgelopen tijd nauwelijks geslapen en al helemaal geen vrije tijd gehad. Na de release van de albums hebben ze een mega tour op het programma staan dus kortetermijn mogelijkheden voor wat rust hebben ze niet.

Ondanks de slechte toestand van Billy Joe benadrukt bassist Dirnt dat de band hun albums gewoon volgens plan gaat uitbrengen. In november en januari zullen hun volgende albums uitkomen.

Een van hun hits:
Green Day – 21 Guns

YouTube player
Overzicht van Green Day Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Green Day Nieuws · Nieuws