Bootsy Collins en Alison Moyet naar Parkpop 2017

Geschreven door op 25 april 2017 om 11:15
Bootsy Collins - Persfoto Smith Communicatie

Parkpop 2017 heeft nieuwe namen aan haar affiche toegevoegd! Het Haagse festival maakte op 25 april de komst van onder meer Bootsy Collins en Alison Moyet bekend.

Nieuwe namen voor Parkpop 2017

Parkpop heeft nieuwe namen aangekondigd! Het gratis festival in Den Haag maakte op dinsdag 25 april de komst van grootheden als Bootsy Collins en Alison Moyet bekend. Ook Jon Tarifa en Henk & Melle zijn op 25 juni in het Zuiderpark te zien. Eerder kondigde het festival al namen als The BaseballsBroederliefde en Toots & The Maytals aan.

Organisatie trots

De organisatie van het festival zegt trots te zijn op de komst van de grootheden. Cluadia Raven van organisator Ducos: “Ik ben enorm trots dat we grote namen als Alison Moyet en Bootsy Collins dit jaar op Parkpop mogen verwelkomen! Het is altijd een uitdaging om zo’n line-up te creëren en ik ben ieder jaar weer zó blij als het lukt. Met deze twee én The Baseballs en Toots & The Maytals hebben we dit jaar een groot aantal internationale namen op de affiche!”

Parkpop 2017

Op zondag 25 juni is het weer tijd voor één van de grootste gratis festivals van Europa! Die dag vindt Parkpop weer plaats in het Zuiderpark in Den Haag. Wil jij meer info over het evenement? Bezoek dan snel de website van het festival!

Bron: Persbericht Smith Communicatie

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.