Feuerengel voor concert naar Hedon Zwolle

Geschreven door op 12 april 2017 om 12:34
Feuerengel - Foto: Frank Schwichtenberg - (Bron: Wikimedia Commons)

De offciële Rammstein coverband Feuerengel komt weer naar Nederland! In november staat de band op het podium van Hedon in Zwolle!

Feuerengel in concert

De Rammstein coverband komt weer naar Nederland! Op vrijdag 17 november staat de band opnieuw in de Hedon. In 2014, 2015 en 2016 stonden de mannen op hetzelfde podium in Zwolle.

Kaarten voor het concert

Kaarten voor het concert zijn al verkrijgbaar. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

Feuerengel

De officiële coverband van Rammstein! Veel coverbands willen zo precies mogelijk de muziek van de band te evenaren, maar deze band gaan een stapje verder. Met vlammenwerpers en vuurbogen maken de mannen de show helemaal af. Het succes begon in Duitsland, maar al snel vielen ze ook op bij de Nederlandse pers. De heren van Rammstein waren zelf zo onder de indruk dat de coverband werd uitgenodigd om te komen spelen bij de uitreiking van de dubbel platina en gouden plaat voor SehnSucht en Herzeleid. Hier kan je toch geen nee tegen zeggen?

Bron: Hedon

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.