Lady Gaga wint vier MTV Music Awards

Geschreven door op 7 november 2011 om 11:01
Lady Gaga - Fotocredits: Watch Mojo (Flickr CC BY-NC-ND 2.0)

Gisteravond ontvingen de grootste sterren de MTV Europe Music Awards. Lady Gaga heeft vier van deze MTV Music Awards gewonnen.

MTV Music Awards 2011

Gisteravond vond de uitreiking van de Europese MTV Music Awards 2011 plaats in de Odyssey Arena in Belfast. De show werd gepresenteerd door de vriendin van Justin Bieber, Selena Gomez.

Lady Gaga was de grote winnaar van de avond door vier EMA awards in de wacht te slepen. Ze won awards in de categorieën beste zangers, beste nummer en beste videoclip. Deze twee laatste won ze voor het nummer ‘Born This Way’. Ook won ze een EMA in de nieuwe categorie, meest trouwe fans. Deze categorie werd dit jaar voor het eerst uitgereikt.

Verder won Justin Bieber twee EMA’s, hij was de beste zanger en beste popartiest. Tijdens de uitreiking bedankte Justin zijn fans voor hun trouw ondanks de roddels op internet. Hij doelde hiermee op het gerucht van een vrouw die beweerd dat Justin haar zwanger heeft gemaakt.

De zanger van Bruno Mars en de rockband 30 Seconds to Mars wonnen ook beide twee EMA’s. Rapper Eminem kreeg een award voor beste hiphopact en Katy Perry voor beste liveact.

Born This Way

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Lady Gaga Nieuws · Nieuws