Into The Grave bevestigt nieuwe namen voor 2019

Geschreven door op 15 november 2018 om 11:10
Into The Grave, Anthrax - Foto Ingo Hoffmann (Flickr)

Goed nieuws voor fans van Into The Grave! Het Friese metalfestival heeft zojuist nieuwe namen aangekondigd voor de editie in augustus 2019.

Nieuwe namen voor Into The Grave

De organisatie van Into The Grave heeft op donderdagochtend 15 november 2018 nieuwe bands bevestigt voor de editie in 2019! Deze vindt plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 augustus 2019.

Naast de eerder aangekondigde band Testament staan ook Powerwulf, Meshuggah, Anthrax, Queensrÿche, Hypocrisy, Battle Beast, Sacred Reich, Prong, Jinjer, Alien Weaponry, Sick Of It All en Crobot op het tweedaagse metalfestival.

Into The Grave

Het metalfestival vindt al sinds 2011 plaats op het Oldehoofsterkerkhof in de Friese hoofdstad Leeuwarden. De organisatie keek eerder in 2018 voor uitbreiding naar een eventuele andere locatie om het metalfestival plaats te laten vinden. In november 2018 is bekendgemaakt dat het evenement volgend jaar toch niet van plaats verandert. Echter is er wel een tweede podium toegevoegd. Kaarten zijn per direct verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

 

Bron: Facebook, Festivalinfo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Sabine van Doornspeek, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.