Caro Emerald wint 3FM Serious Talent Award

Geschreven door op 12 april 2010 om 14:25
Caro Emerald - Fotocredits: By Foto: Andreas Lawen, Fotandi [CC BY-SA 4.0] via Wikimedia Commons

Caro Emerald sleepte zondagavond de 3FM Serious Talent Award 2010 in de wacht. De zangeres werd in de Melkweg verkozen door de jury. Emerald ontving de prijs uit handen van de winnares van vorig jaar, Giovanca. De Serious Talent Award 2010 gaat naar de artiest die het meeste gebruik heeft gemaakt van zijn talent en daarmee zijn carrière naar een hoger niveau heeft getild.

De 28-jarige zangeres is hiermee verkozen tot nieuw talent van het jaar 2010. Andere genomineerden waren Destine, Go Back tot the Zoo, Valerius en Flinke Namen. Aanstaande donderdag maakt Emerald kans op nog meer 3FM Awards. Ze is genomineerd in de categorie Beste Zangeres, Beste Single en Beste Nieuwkomer. De Amsterdamse zal die avond ook een optreden weggeven in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Emerald ontving dinsdag al de Schaal van Rigter uit de handen van Ilse de Lange. Deze ontving ze omdat ‘Back it Up’ het meest gedraaid werd op radiozender 3FM in 2009.

Bron: Novum Nieuws

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Caro Emerald Nieuws · Nieuws