Justin Bieber krijgt ‘gouden pingpongbat’ voor meeste streams

Geschreven door op 3 december 2015 om 12:53
Justin Bieber - Fotocredits Adam Sundana (Wikimedia Commons) 2

Canadese popster Justin Bieber heeft van Spotify een ‘gouden pingpongbat’ gekregen omdat hij een recordaantal streams heeft bereikt met zijn nieuwe album.

Justin Bieber meeste streams ooit

De Canadese popster doet het erg goed met zijn nieuwe album Purpose. In de eerste week na uitgave werd het album op Spotify al meer dan 205 miljoen keer beluisterd. Een recordaantal, waarmee de popster wel een hele speciale prijs wint. Een tijd geleden won Bieber van Spotify-baas Daniel Ek tijdens een potje pingpongen. Daarom krijgt de zanger nu een ‘gouden pingpongbat’ als beloning voor het recordaantal streams.

Nieuw record in Amerikaanse hitlijsten

Niet alleen op Spotify weet Bieber records te verbreken; ook in de Amerikaanse hitlijsten heeft de popster zijn plek gedomineerd. De zanger staat zeventien keer in de Billboard Hot 100 waarmee hij het record van Drake verbrak. Drake verbrak eerder dit jaar het record van The Beatles, die in 1964 veertien nummers in de hitlijsten kregen.

Ben je nu benieuwd geworden naar het nieuwe album van Justin Bieber? Lees dan hier onze album review van Purpose. Wat vind jij van de nieuwe stijl die de artiest heeft aangenomen?

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Justin Bieber Nieuws · Nieuws · WTF