Birdy concert in 013 Tilburg en TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 10 mei 2016 om 10:41

Goed nieuws voor fans van Birdy. De singer-songwriter komt in oktober naar Nederland voor een concert in de 013 in Tilburg en de Utrechtse TivoliVredenburg.

 

Birdy concert TivoliVredenburg Utrecht

De jonge Birdy komt naar Nederland! Op vrijdag 7 oktober 2016 is de zangeres te zien in de Utrechtse TivoliVredenburg. Vanaf 19:45 uur gaat het Birdy concert van start in de Ronda zaal.

Birdy concert 013 Tilburg

Een dag later, op zaterdag 9 oktober reist de singer-songwriter af naar Tilburg voor een optreden in de 013. Het concert gaat om 20:00 uur van start.

Birdy Tickets

Tickets voor beide concerten gaan op vrijdag 13 mei 2016 in de verkoop. De online verkoop begint om 10:00 uur en verloopt via de websites van de poppodia en Ticketmaster. Met het oog op het beperkt aantal kaarten en de grote belangstelling worden fans aangeraden om op tijd te reserveren.

Birdy

Het is alweer een tijd geleden dat Birdy op 14-jarige leeftijd de hitlijsten veroverde. Terwijl haar leeftijdsgenoten druk waren met school, vriendjes en shoppen, was de zangeres druk met haar eerste wereldtournee. Vijf jaar later is de singer-songwriter uitgegroeid tot een volwassen vrouw.

Albumcover Birdy - Beautiful Lies

Albumcover Birdy – Beautiful Lies

Beautiful Lies

Op haar derde album ‘Beautiful Lies‘ kunnen we horen dat Birdy’s krachtige stem is meegegroeid. Een concert van deze wereldartiest is gewoonweg een echte aanrader.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.