Antoon naar Ziggo Dome Amsterdam in 2025

Geschreven door op 15 mei 2024 om 10:57
Richard Broekhuijzen, CC BY-SA 4.0 , via Wikimedia Commons

Antoon maakte onlangs bij Beau bekend dat hij op donderdag 20 februari 2025 terugkeert naar de Ziggo Dome in Amsterdam, na het immense succes van zijn twee uitverkochte shows in 2022. Het nieuws kwam samen met de ontvangst van een diamanten plaat voor zijn album ‘Engel’, dat inmiddels meer dan 380 miljoen streams heeft verzameld.

Antoon Concert

De zanger, die onlangs zijn nieuwe EP ‘Gezichten’ uitbracht, zal tijdens het concert zowel zijn nieuwe singles als zijn bekende Top 10-hits ten gehore brengen, ondersteund door een spectaculaire liveshow. Tickets voor Antoon in de Ziggo Dome zijn onder andere te koop via de volgende website: www.antoon.live.

Antoon

Antoon, afkomstig uit de omgeving van Hoorn, heeft sinds zijn debuut in 2020 een opmerkelijke carrière doorgemaakt. Hits als ‘Hyperventilatie’, ‘Hallo’, ‘Vluchtstrook’ en ‘Leuk’ hebben hem miljoenen streams opgeleverd, naast succesvolle samenwerkingen met artiesten als Dopebwoy en Ronnie Flex. Met zijn nieuwe EP belooft hij nog meer nieuwe muziek en mogelijk verrassende samenwerkingen voor zijn fans.

Antoon heeft zich gevestigd als een onmiskenbaar talent in de Nederlandse muziekscene, met talloze prijzen en erkenningen op zijn naam. Zijn aanstaande optreden in de Ziggo Dome belooft opnieuw een mijlpaal te worden in zijn indrukwekkende carrière.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Concertaankondigingen · Nieuws