George Ezra geeft grootste concert ooit in Rotterdam Ahoy!

Geschreven door op 4 oktober 2018 om 11:47
George Ezra - Foto: Marcen27 (Wikimedia Commons)(CC BY 2.0)

George Ezra komt in mei 2019 naar Nederland! De Britse singer-songwriter, bekend van de hit ‘Budapest’, staat op 13 mei in Rotterdam Ahoy.

George Ezra in Rotterdam Ahoy

George Ezra geeft op 13 mei 2019 weer een optreden in Nederland! Het wordt zijn allergrootste soloshow in Nederland ooit. De Brit zal eerst op 30 oktober 2018 nog een show in de AFAS Live geven, deze is inmiddels volledig uitverkocht. Voor iedereen die geen kaartje heeft kunnen krijgen voor dat concert is dit dus goed nieuws!

Kaarten voor Budapest-zanger

De kaartverkoop voor de show van George Ezra in Rotterdam Ahoy op maandag 13 mei 2019, gaat op woensdagochtend 10 oktober 2018 om 10:00 van start. Tickets zijn verkrijgbaar via Eventin. Uitverkocht? Kijk hier.

Staying at Tamara’s

Afgelopen maart bracht de artiest het album Staying at Tamara’s’ uit. Voorafgaand aan de lancering bracht hij de singles: ‘Don’t matter now’, ‘Paradise’ en ‘Shotgun’ uitVooral de track ‘Shotgun’ scoorde hoog in de hitlijsten. ‘Staying at Tamara’s’ is hier volledig te beluisteren:

George trekt danschoenen aan

De zanger trad afgelopen dinsdag nog op in het ‘BBC’ programma ‘Strictly Come Dancing’. Daar speelde hij zijn nieuwe hit ‘Shotgun’ onder begeleiding van dansers. Op zijn Twitter zei George hierover: ‘That was so much fun’. Bekijk hieronder zijn performance in het programma.

YouTube player

 

Bronnen: Eventmin, Spotify, Bol.com, Friendly Fire, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.