Amsterdam kijkt uit naar Jim Jefferies

Geschreven door op 5 januari 2016 om 17:53

Hard, grof en controversieel. Zo kan je Jim Jefferies het best omschrijven. Op 14 en 15  januari is hij voor het eerst naar Nederland!

 

Jim Jefferies tickets

De Australiër, die eigenlijk Geoff James Nugent heet, staat op donderdag 14 en vrijdag 15 januari in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Beide shows zijn al uitverkocht, maar er zijn nog manieren om kaarten voor Jim Jefferies te scoren.

Als de naam Jim Jefferies je niks zegt: fragmenten uit zijn shows komen regelmatig voorbij in De Wereld Draait Door en zijn ook vaak te zien op Dumpert.

Wereldster

Jefferies is al enorm populair in de Engelstalige landen, en heeft opgetreden op comedyfestivals in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Canada en Zuid-Afrika.

Ook schuift Jefferies, die in Australië is geboren en in Los Angeles woont, vaak als panellid aan bij Britse tv-programma’s als Never Mind the Buzzcocks en Have I Got News for You, de Britse tegenhanger van Dit was het Nieuws.

Zwarte humor

De specialiteiten van Jefferies zijn beledigingen, religies belachelijk maken, zwarte humor en grappen over seks en alcohol.

Zijn laatste show Bare is nu exclusief te zien via Netflix. Bekijk hier een van zijn bekendste fragmenten over een godslasterlijke panda.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.