Avenged Sevenfold komt op 8 december met akoestisch livealbum

Geschreven door op 6 december 2017 om 11:08
Avenged Sevenfold - Foto A7X Italia Gallery (Flickr, public domain)

Avenged Sevenfold heeft een akoestisch livealbum aangekondigd! De band schenkt een deel van de opbrengsten van de nieuwe plaat aan educatie initiatieven van het GRAMMY Museum.

Avenged Sevenfold komt met akoestisch livealbum

Goed nieuws voor fans van Avenged Sevenfold! De populaire Amerikaanse metalband heeft een akoestisch livealbum aangekondigd. De plaat, die enkele digitaal gereleased wordt, is opgenomen tijdens een akoestische show die de rockers in het GRAMMY Museum in Los Angeles speelden.

Goed doel

De band onthulde tevens dat het een deel van de opbrengsten van de nieuwe plaat aan het GRAMMY Museum zal schenken. Het Museum zet zich sinds 2008 in voor hulpbehoevende studenten. Door middel van verschillende educatie programma’s leren deze studenten o.a. Engels, geschiedenis, wiskunde, wetenschap en politicologie met behulp van muziek.

Het album ‘Avenged Sevenfold Live at the GRAMMY Museum’ verschijnt op 8 december.

‘The Stage Deluxe Edition’

Het laatste studioalbum van de metalband, genaamd ‘The Stage’, kwam in oktober 2016 uit. Op 22 december 2017 komt A7X met een nieuwe ‘Deluxe Edition’ van het album. De plaat is aangevuld met zeven nieuwe tracks, waaronder covers van o.a. Pink Floyd, The Rolling Stones en The Beach Boys. Ook bevat de nieuwe uitgave een aantal live tracks.

 

Bron: Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.