Demi Lovato neemt pauze in 2017

Geschreven door op 5 oktober 2016 om 13:35
Demi Lovato - Bron: Wikimedia (CC BY 2.0) - Fotocredits: Ralph Arvesen

Zangeres Demi Lovato laat via Twitter weten een break te nemen in 2017! Zou dit een tweet zijn die ze later verwijderd alsof er niks gebeurd is of neemt de zangeres echt een break?

Pauze voor Demi

Demi Lovato heeft besloten om in 2017 een break te nemen. Ze zegt niet langer in de schijnwerpers te willen staan en liever liefdadigheidswerk te doen. De Amerikaanse zangeres is niet de eerste die een break aankondigt. Eerder kondigde Selena Gomez een pauze aan vanwege haar gezondheid. Inmiddels heeft ze zich laten opnemen in een kliniek.

Komt ze terug?

Hoe serieus Demi haar pauze neemt is nog niet duidelijk. Ze heeft al vaker een social media break aangekondigd via Twitter en verwijderde dan later de tweet weer. Misschien heeft de zangeres het wel even gehad, maar bedenkt ze zich nog. Het is niet duidelijk of Demi helemaal uit de spotlights wil verdwijnen. Uit haar tweets krijgen we het idee dat de zangeres overweegt om helemaal te stoppen, omdat dit niet haar wereldje is. Ook uit een antwoord op een vraag van een fan zou je kunnen halen dat de zangeres liever iets anders gaat doen. Ze zegt namelijk dat het lijkt alsof het leven in de spotlights niet meer de moeite waard is.

Hier zie je Demi’s tweet:

Demi Lovato

Als de zangeres in 2017 een break neemt, hoe zit het dan met het album waar ze zo hard aan werkt? Dat is nog niet duidelijk. Het laatste album dat Demi uitbracht was Confident met de zomerhit Cool For The Summer. 

Luister hier naar haar nieuwe single Body Say:

Bron: nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Demi Lovato Nieuws · Nieuws