Vijf meest opvallende fan momenten op het podium

Geschreven door op 29 november 2018 om 16:10
fans - Enrique Iglesias - Foto: Walmart (Flickr, CC BY 2.0)

Artiesten halen regelmatig fans op het podium bij optredens. Dat zorgt soms voor grappige en verrassende momenten. Check hier de opvallendste momenten.

Fan momenten op het podium

Enrique Iglesias in Amsterdam


Enrique Iglesias staat bekend om het feit dat hij geregeld fans zoent op het podium, maar tijdens zijn concert in Amsterdam gooit Iglesias er nog even een schepje bovenop. In de Ziggo Dome knuffelt en zoent de zanger minutenlang met een fan op het podium. Josefina uit Eindhoven had in ieder geval de tijd van haar leven.

YouTube player

Adele


Tijdens een concert van Adele in Canada komt er een fan uit Nigeria op het podium. De fan en de Britse zangeres hebben het wel heel erg gezellig en dat zorgt voor grappige situaties.

YouTube player

Demi Lovato


Een heel schattig fan moment is het huwelijksaanzoek van de vierjarige Grant aan Demi Lovato. Het hele publiek gaat los en ook Demi is helemaal weg van de kleine fan.

YouTube player

Foo Fighters


De Foo Fighters roepen regelmatig fans op het podium om mee te spelen. Tijdens een concert in Brisbane krijgt fan Joey de gitaar van Dave Grohl om zijn nek en steelt hij de show.

YouTube player

Nicki Minaj


Deze jongen is helemaal fan van Nicki Minaj en noemt haar de ‘Queen of Rap’. Als hij de microfoon krijgt van Nicki, laat hij even zien dat ook jongens goed kunnen twerken.

YouTube player

 

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.