Nieuwe boyband GMD3 beter dan One Direction

Geschreven door op 2 oktober 2012 om 10:03
One Direction - Fotocredits: Sara Hiscoe (Flickr - CC BY-SA 2.0)

One Direction heeft nu wereldwijd succes, maar de concurrentie komt er snel aan. In de Britse X-Factor is de boyband GMD3 een ware hit, en zij zijn volgens X Factor-jurylid Louis Walsh beter dan One Direction.

De Britse X Factor is aangekomen bij de finale, en een van de laatste 12 is de boyband GMD3. Deze boyband bestaat uit Mickey Parsons, Dan Ferrari-Lane en Greg West en zij zijn een van de favorieten om binnenkort de winst te pakken in de talentenjacht.

Jurylid Louis Walsh zou erg lovend zijn geweest over de Britse boys tegen X Factor presentatrice Caroline Flack (die overigens nog een tijdje heeft gedate met One Direction’s Harry Styles): “Vanaf de eerste auditie wist ik dat ze erg speciaal waren. Ze hebben van nature geweldige stemmen.” Op de vraag of ze beter zijn dan One Direction, antwoordde hij: “Qua stem zeker, GMD3 is van wereldklasse.”

De boyband wordt iedere uitzending populairder, maar toch zijn ze zelf nog niet helemaal tevreden. Zo zijn Mickey, Dan en Greg nog op zoek naar een nieuwe naam, omdat ze GMD3 niet ‘catchy’ genoeg vinden.

Wie vind jij beter, One Direction of GMD3?

GMD3’s auditie – I’ll make love to you

Overzicht van One Direction nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Nieuws · One Direction Nieuws · X Factor Nieuws