Foo Fighters nemen wéér een lange pauze

Geschreven door op 1 oktober 2012 om 14:58
Dave Grohl (Foo Fighters)- Lindsay (Wikimedia Commons)

Het lijkt er sterk op dat Foo Fighters alweer een pauze gaan inlassen. Frontman Dave Grohl hintte afgelopen zaterdag tijdens een concert naar een voorlopige stop van de Amerikaanse rockband.

height="10"Afgelopen zaterdag trad Foo Fighters op bij het Global Citizen Festival in het Central Park in New York. Hij vertelde daar de 60.000 aanwezigen dat ze voorlopig niets hoeven te verwachten van de band.

Vlak voor ‘Learn to Fly’ bekende Grohl weinig toekomstplannen te hebben: “We willen er geen groot ding van maken, maar we hebben geen shows meer na deze. Ik weet eerlijk gezegd niet wanneer we weer gaan optreden.” 

Fans van Foo Fighters hoeven niet bang te zijn dat ze er helemaal mee stoppen. Zo liet frontman Dave Grohl op het einde van het concert nog weten:“Ik weet niet wanneer, maar we zien jullie zeker terug.”

In 2008 kondigde de band ook al aan om een pauze van ‘misschien wel 10 jaar’ te nemen, maar destijds hielden de rockers dat niet lang uit. In 2011 werd er namelijk al weer een nieuw album gepresenteerd: ‘Wasting Light’.

Bekijk hieronder de speech van Dave Grohl afgelopen zaterdagavond tijdens het Global Citizen Festival.

YouTube player

Overzicht van Foo Fighters nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Foo Fighters Nieuws · Nieuws