Ken jij DARK DISCO al?

Geschreven door op 23 februari 2017 om 13:39
DARK DISCO single cover

DARK DISCO, nog nooit van gehoord? Dat kan, tot nu. Jack Parker dook voor de lol met beste vriend Ruben van der Horst de studio in en daaruit ontstond de experimentele sound van DARK DISCO.

DARK DISCO debuutalbum

Een van de eerste ideeën was om een nummer van 13 minuten op te nemen, lekker anders zijn. Toen single Namaste positieve reacties kreeg besloten de heren een concept te bedenken voor een complete plaat. Op de plaat werken ze samen met onder andere Roman Rappak van Breton (UK). Het album komt wanneer het komt. De opnames zijn nog in volle gang en het derde van drie lange nummers komt binnen een maand uit. Het debuutalbum van DARK DISCO staat deze zomer gepland en nieuwe single Karma is vast een voorproefje.

Live optredens

Op de vraag of ze binnenkort shows gaan doen is het antwoord ‘Lastig, we zijn met zijn tweeën maar op de plaat spelen we beide meerdere instrumenten en soms zelfs tegelijkertijd! Maar we zeggen nooit, nooit en zouden het heel erg leuk vinden! De vraag is ook of er steun en interesse zou zijn in live shows. We weten niet hoeveel mensen echt naar ons zouden komen kijken.’ Wat wel zeker is, is dat er meer DARK DISCO-tunes aankomen en mocht je op de hoogte willen blijven kun je de jongens natuurlijk volgen op Facebook!

Luister hier naar Karma:

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.