De Lama’s langs Nederlandse theaters met try-outs voor Ziggo Dome shows

Geschreven door op 20 maart 2017 om 13:18

Vanaf september staan De Lama’s in verschillende Nederlandse theaters! De tour geldt als opwarmer voor de grote Ziggo Dome shows van de groep, die voor november gepland staan.

De Lama’s voor try-outs langs Nederlandse theaters

De Lama’s trekken langs verschillende Nederlandse theaters! De tour van de grappenmakers betreft try-outs voor de grote Ziggo Dome-shows van de groep. De opwarm-tour draagt de naam “Afstoffen en Warm Spelen”.  In november staat de groep vier keer op het podium van de Ziggo Dome, met hun ‘Back In Action’ shows.

Data en kaartverkoop theatershows

Voor de mini-tour reizen Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer, Jeroen van Koningsbrugge en Patrick Lodiers langs zeven theaters. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van de theaters:

Uitverkocht?

Zijn de tickets voor de show waar jij heen wilt uitverkocht? Probeer het dan eens bij een secundaire verkoper:

Tickets De Lama’s

Bron: Twitter @delamasbia

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Vanwege succes vierde show voor de Lama’s in de Ziggo Dome! Vanwege groot succes is er een extra show bijgekomen voor de Lama's! Op 4 november 2017 zijn de heren voor een extra show om 14:00 te zien in de Amste...
De Lama’s zijn terug, in 2017 staan ze in de Ziggo Dome! Weet je nog, de Lama's? Ze zijn terug! In november 2017 staan ze in de Ziggo Dome! De Lama's in de Ziggo Dome Op 2, 3 en 4 november 2017 staan Tijl ...
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · De Lama's Nieuws · Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu