Blackmetal-gigant Satyricon releast single ‘Deep calleth upon Deep’

Geschreven door op 11 augustus 2017 om 20:44
Satyricon - Foto Marius Viken (persbericht Petting Zoo Propaganda)

De iconische blackmetalband Satyricon heeft een nieuw nummer uitgebracht! Single ‘Deep calleth upon Deep’ verscheen op 11 augustus en is afkomstig van de bands opkomende gelijknamige album.

Satyricon releast nieuwe track ‘Deep calleth upon Deep’

Goed nieuws voor de fans van blackmetallegendes Satyricon! De band kwam op vrijdag 11 augustus met haar nieuwe track ‘Deep calleth upon Deep’. Het nummer is de eerste single en titeltrack van de bands opkomende album.

Frontman Satyr laat in een persstatement weten dat het moeilijk was om een eerste single te kiezen: “Het was niet makkelijk om een nummer te kiezen dat het album representeert, omdat ze allemaal zo verschillend zijn. Ik zie ze als een groep individuele nummers met sterke en unieke eigenschappen en samen vormen ze het album ‘Deep calleth upon Deep’.”

De nieuwe plaat wordt op 22 september uitgebracht en is te reserveren op de website van platenlabel Napalm Records. Ben jij benieuwd naar de eerste single? Beluister hem dan snel!

Show in Nederland

Bij een nieuw album hoort natuurlijk ook een tour! En daarbij wordt Nederland niet overgeslagen! Op dinsdag 26 september betreedt de Noorse metalband het podium van 013 in Tilburg. Heb jij je tickets al in huis?

Bron: Persbericht Petting Zoo Propaganda

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.