Louis Tomlinsons baby gaat veertien miljoen euro kosten

Geschreven door op 20 juli 2015 om 12:59
Louis Tomlinson - Foto Eva Rinaldi - Bron Flickr (CC BY-SA 2.0)

De nu nog ongeboren baby van One-Direction lid Louis Tomlinson zal de zanger ongeveer veertien miljoen euro gaan kosten.

Zodra de baby geboren is moet de zanger ongeveer 20.000 pond, oftewel 29.000 euro per maand betalen. Louis moet deze maandelijkse bijdrage betalen tot zijn kind 18 jaar oud is.

Louis Tomlinson koopt huis

De 23-jarige zanger gaat ook een huis voor Briana Jungwirth (de moeder van het kind) kopen. Momenteel is de One-Direction ster op zoek naar een huis in een goed beveilgde omgeving in Los Angeles in de Verenigde Staten. In deze dure buurt kost een huis al snel 5.7 miljoen euro.

Blij met baby

Volgens een bron is Tomlinson ondanks de kosten erg blij met de komst van de kleine spruit. Dat hij geld moet betalen vindt hij niet zo erg. Hij heeft juist erg veel zin in de komst van de baby. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid als vader. Gelukkig zitten de mannen van One Direction er lekker warmpjes bij.

Briana Jungwirth

Volgens bronnen heeft de moeder van het kind wel af en toe wat baantjes gehad, maar heeft ze momenteel geen baan. Briana Jungwirth woont momenteel bij haar moeder, stiefbroer en stiefvader. Volgens een vriend zat ze eigenlijk altijd een beetje krap bij kas. De 29.000 euro alimentatie per maand zal haar leven dus enorm veranderen.

Louis Tomlinson en Briana Jungwirth hebben elkaar leren kennen via wederzijdse vrienden. Louis ontmoette Briana nadat hij en Eleanor Calder uit elkaar gingen. Briana en Louis hebben geen relatie maar zijn zijn wel goede vrienden.

 

Bron: Mirror

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.