Louis Tomlinson in AFAS Live razendsnel uitverkocht

Geschreven door op 1 november 2019 om 10:28
Louis Tomlinson naar AFAS Live, Louis Tomlinson (Cropped) - Credits: Ashley Newby - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

Louis Tomlinson staat volgend jaar voor een bomvolle AFAS Live. Tickets voor het concert van de Britse zanger waren razendsnel uitverkocht.

Louis Tomlinson uitverkocht

Het concert van Louis Tomlinson in AFAS Live is volledig uitverkocht! De kaartverkoop voor het concert startte vrijdagochtend om 10:00 uur en enkele minuten later waren alle tickets al vergeven. Goed nieuws voor het voormalig One Direction-lid, dat dus voor een volle AFAS Live mag optreden in maart 2020, maar slecht nieuws voor de fans die naast de felbegeerde kaarten grepen.

Hoe kom je nog aan kaarten

Heb jij net naast kaarten voor het optreden van de Engelsman gegrepen of heb je de voorverkoop gemist? Dan kunnen deze tips je misschien helpen om toch nog een ticket te bemachtigen.

  1. Houd de site van Ticketmaster nog even in de gaten. Meestal komen kort na de verkoop nog enkele tickets vrij van mislukte bestellingen, of worden er op een later moment nog extra tickets vrijgegeven.
  2. Koop je tickets tweedehands of via een vertrouwd secundair verkooppunt. Je betaalt soms wat meer, maar hoeft het concert in ieder geval niet te missen.
  3. Volg Artiesten Nieuws op Facebook. Zodra er een extra concert of extra kaartverkoop wordt aangekondigd, laten we dit direct weten.
  4. Ga op zoek naar winacties en prijsvragen! Radiostations en websites houden regelmatig winacties voor grote concerten.
  5. Kijk of er nog tickets beschikbaar zijn voor concerten in het buitenland.

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.