Paul van Vliet presenteert ‘Alleen op zondag’ in Den Haag

Geschreven door op 3 december 2015 om 13:29
Paul van Vliet - Fotocredits Roy Beusker (Wikimedia Commons)

Paul van Vliet presenteert een serie nieuwe voorstellingen onder de titel ‘Alleen op zondag’ in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

Zondag in Den Haag

Na het overweldigende succes van zijn vorige show Zondag in Den Haag is er een vervolg aangekondigd. De nieuwe voorstellingen gaan onder de naam Alleen op zondag en vinden daadwerkelijk ook alleen plaats op zondagen.

Alleen op zondag

Elke zondagmiddag brengt van Vliet een nieuw programma met hoogtepunten uit zijn repertoire, aangevuld met actuele onderwerpen. De frisse mix van humoristische types, persoonlijke liedjes en meeslepende verhalen wordt door het publiek in Den Haag en omstreken dankbaar omarmd. De combinatie Paul van Vliet en pianist Klaas van Dijk op de zondagmiddag in Den Haag is een must see voor jong en oud.

Paul van Vliet tickets

De kaartverkoop voor alle shows in de Koninklijke Schouwburg is al van start gegaan. Sterker nog, de shows op zondag 3 januari, zondag 21 februari en zondag 6 maart zijn al compleet uitverkocht! Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar op andere data. De kaartverkoop verloopt via de Nationale Theater Kassa (NTK). Alle shows zijn exclusief in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, uiteraard alleen op zondagen!

Paul van Vliet oudste cabaretier

Wat veel mensen niet weten is dat Paul van Vliet momenteel de oudste cabaretier van Nederland is. Met ruim tachtig jaar achter de rug weet van Vliet nog steeds een hilarische en energieke show neer te zetten.

Eigen laan in Scheveningen

Paul van Vliet kreeg overigens voor zijn tachtigste verjaardag een eigen laantje in Scheveningen als cadeau. Hij liep over die laan, die eerst geen naam had, elke ochtend naar een restaurantje om daar een kop koffie te drinken. De eigenaren van het restaurant hebben hem het cadeau gegeven ter gelegenheid van zijn tachtigste verjaardag.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.