Tim Akkerman gaat optreden in vliegtuig geven

Geschreven door op 8 juni 2020 om 13:56
The Music From James Bond - Tim Akkerman - Foto: Paulblank - Wikimedia Commons

Tim Akkerman gaat samen met zijn band The Ivy League in een vliegtuig optreden. Het concert gaat in juli plaatsvinden, zo bevestigt de zanger op Twitter.

UPDATE: Het ‘vliegtuigoptreden’ van Tim Akkerman blijkt nep. De zanger onthult dat het om een publiciteitsstunt ging, ter promotie van de cultuursector.

Tim Akkerman treedt op in vliegtuig

Tim Akkerman gaat samen met zijn band The Ivy League optreden in een vliegtuig. Het concert vindt op woensdag 1 juli 2020 plaats in een loods nabij Alkmaar. In de Boeing 747 zullen 524 passagiers worden geëntertaind.

Versoepelde coronamaatregelen

Nadat Mark Rutte tijdens de afgelopen persconferentie van vorige week bekendmaakte dat vliegreizen per woensdag 1 juli 2020 weer toe worden gestaan, ontstond het idee van de muziekgroep. “Door het vrijgeven van vliegreizen en daardoor het samenkomen in vliegtuigen, was het idee voor een optreden in een vliegtuig snel geboren”, aldus Akkerman.

Het idee betekent dat de muzikanten tegen het advies van maximaal honderd man ingaan: “Blijkbaar is de luchtfiltering in vliegtuigen anders en wellicht kunnen we werken met mondkapjes.”

 

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.