Jan Smit: echo was onwerkelijk

Geschreven door op 2 juni 2010 om 21:44
Jan Smit - Fotograaf: Martijn Kleingeerts - Flickr - Toppers

Jan Smit vond het zeer onwerkelijk toen hij zijn aanstaande kindje voor het eerst via een echo zag. De Volendamse zanger kondigde een week geleden met grote blijdschap aan dat hij vader wordt, maar liet verder nog niets los over zijn aanstaande vaderschap.

echo was onwerkelijk

“Natuurlijk ben je blij, maar ik vond het heel makkelijk om stil te houden”, vertelt Smit aan RTL Boulevard. “Ik had het nog veel langer kunnen stilhouden als het aan mij lag.” Volgens Smit verloopt de zwangerschap goed. “In principe gaat alles naar wens. Ik zeg altijd maar: het komt eind november en tot die tijd weet ik net zoveel als jullie.”

De 24-jarige Smit kon het maar moeilijk bevatten toen hij zijn kindje voor het eerst op de echo zag. “Het is een beetje onwerkelijk, omdat je dat nog nooit heb meegemaakt. Het is toch het begin van een nieuw leven.”

In luiers verschonen, de fles geven en het opvoeden ziet de Volendammer geen obstakels. “Dat is geen probleem, nooit geweest”, vertelt Jan. Hij heeft thuis kunnen oefenen op het dochtertje van zijn vriendin Liza. “Er is vanaf het begin af aan een klik geweest”, zegt de zanger over het meisje.

Jan stak nooit onder stoelen of banken dat hij dolgraag kinderen wilde. Maar hoeveel de zanger er uiteindelijk wil, weet hij nog niet. “Ik heb altijd gezegd: je moet eerst maar afwachten of je kinderen mag krijgen. Dus dan ben je al blij dat het lukt en laten we kijken hoe het verder loopt.”

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Jan Smit Nieuws · Nieuws