Justin Timberlake post teaser voor nieuw album ‘Man Of The Woods’

Geschreven door op 3 januari 2018 om 12:40
Justin Timberlake - Foto: Themeplus - Flickr (CC BY-ND 2.0)

Het is bijna vijf jaar geleden dat de 36-jarige artiest voor het laatst een plaat uitbracht, maar Justin Timberlake is terug! Bekijk hieronder de eerste teaser voor het nieuwe album.

Justin Timberlake brengt teaser voor ‘Man Of The Woods’ uit

Goed nieuws voor Timberlake fans! De ‘Can’t Stop The Feeling‘- zanger brengt binnenkort zijn vijfde studioalbum uit. 2 februari is het zover en komt ‘Man Of The Woods‘ uit. Het voormalige *NSYNC groepslid hervind zichzelf en wat muziek voor hem betekend met het nieuwe album.

” Dit album is geïnspireerd door mijn zoon, mijn vrouw, mijn familie maar meer dan elk ander album dat is geschreven heb, waar ik vandaan kom.- En het is persoonlijk”  aldus Justin. Dat zijn familie een grote inspiratie is, is te merken. Zijn vrouw, Jessica Biel, en zoontje Shilo zijn beiden te zien in de kunstzinnige teaser. Ook Jessica spreekt haar mening over de nieuwe muziek van haar man uit:

“Het voelt als bergen, bomen, kampvuren, als het Wilde Westen, het voelt als nu.” 

Samenwerken met Pharell

Pharell is betrokken bij de productie van de nieuwe plaat. De 44-jarige producer heeft in de teaser het volgende te zeggen over het nieuwe project van de zanger: “Het voelt zo aardsgezind. Het is gewoon waar je nu in je leven bent”. Pharell en Justin produceren al sinds *NSYNC samen hits.

Teaser

Naast de releasedatum van ‘Man Of The Woods‘ maakt Timberlake ook bekend op 5 januari een nieuwe track uit te brengen. Het is nog niet bekend hoe de song heet.

Bekijk hieronder de teaser van het de opkomende plaat.

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.