Nieuwe Single Madonna: Girl Gone Wild (Video)

Geschreven door op 28 februari 2012 om 16:30
Erger jij je ook zo aan die kapotgedraaide nummers op de radio? Dit overkomt zelfs de allergrootste artiesten. Zij kunnen hun eigen hits niet meer kunnen aanhoren. Dit is een lijst met artiesten die hun eigen hits haten., Madonna - Fotocredits: Pascal Mannaerts - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Madonna presenteerde gister haar nieuwe single ‘Girl Gone Wild’. Dat werd gister bekend gemaakt via de officiële website beluister hem hier!

Hiermee lanceert de popdiva alweer haar tweede single van haar nog verschenen album, getiteld M.D.M.A. Haar vorige single ‘Give Me All Your Luvin’ werd nog matig onthaald. Niemand minder dan Benny Benassi produceerde de laatste van de zangeres, het nummer zelf is geschreven door Jenson Vaughan, die eerder al hits schreef voor Kelly Rowland en Snoop Dogg.

De release van de single gaat overigens ook niet zonder slag of stoot; de popdiva heeft hoogstwaarschijnlijk namelijk nu al een rechtszaak aan haar broek hangen vanwege de titel van het nummer.
Wat oorspronkelijk als ‘Girls Gone Wild’ werd gepresenteerd door de zangeres, bleek inbreuk op het auteursrecht van Joe Francis, de oprichter van het merk ‘Girls Gone Wild’, waarvan diversen dvd’s onder die naam zijn verschenen. Ook al veranderde de zangeres de titel naar ‘Girl Gone Wild’, lijkt dit voor de oprichter van het merk niet voldoende.

Er is nog geen officiële releasedatum voor het nummer, maar de bijbehorende videoclip schijnt deze maand wel opgenomen te zijn door fotografen Mert & Marcus, die eerder al samenwerkten met Victoria Beckham, Björk, Kylie Minogue en Lindsay Lohan.

Wat vinden jullie van de nieuwe van Madonna? Laat het ons weten!

Beluister de single hier inclusief de nieuwe clip: Madonna – Girl Gone Wild:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Madonna Nieuws · Nieuwe singles · Nieuws · Videos