Caro Emerald hoopt op Britse hit

Geschreven door op 16 augustus 2010 om 21:52
Caro Emerald - Fotocredits: By Foto: Andreas Lawen, Fotandi [CC BY-SA 4.0] via Wikimedia Commons

Caro Emerald probeert voet aan de grond te krijgen in Groot-Brittannië. De Nederlandse zangeres vloog onlangs naar de Britse hoofdstad voor twee presentaties. “We hebben in Londen een heel leuk label gevonden dat ons wil presenteren aan hun contacten”, vertelde Caro maandagochtend op Radio 538.

In Londen verzorgde Caro twee zogenoemde showcases om zich voor te stellen aan de Britse muziekindustrie. De 29-jarige zangeres was ‘heel nerveus’ voor de bijzondere optredens. “Iedereen staat erbij met z’n armen over elkaar. Ik dacht echt dat ik het helemaal niet goed deed. Het was echt verschrikkelijk, maar achteraf waren ze toch ontzettend enthousiast.”

Caro’s nummers doen het goed in Europa. “‘Back It Up’ staat in Italië op de zevende plek, en ook in Polen, Kroatië en Griekenland ben ik te horen op de radio.” Emerald ontvangt naar eigen zeggen fanmail van over de hele wereld. ‘Vrij bizar’ vindt ze de vele berichtjes uit Mexico. “Ik zou echt niet weten waarom”, lacht Emerald. “Daar zit kennelijk een grote fanbase die me via internet heeft ontdekt.”

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Caro Emerald Nieuws · Nieuws