Messi wil optreden Oasis bij winnen WK

Geschreven door op 24 juni 2010 om 22:54
Oasis - Foto: Will Fresch - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

De Argentijnse voetballer Lionel Messi heeft de band Oasis ontdekt. De voetballer wil dat de Britse band komt optreden als Argentinië wereldkampioen wordt.

Messi vertelde de Britse krant Daily Mail over zijn nieuwe ontdekking. “Sinds Carlitos Tevez in Manchester speelt, vertelt hij me over hoe goed hij Oasis vindt. Ik bleef maar beloven dat ik een keer naar ze zou luisteren, maar kwam er nooit aan toe.” De Britse band Oasis maakte in augustus 2009 bekend uit elkaar te gaan.

De 23-jarige voetballer werd in het vliegtuig onderweg naar Zuid-Afrika door zijn ploegmaat Tevez gedwongen naar de eerste twee albums van de groep te luisteren. “Ik moet zeggen dat ik er niet veel van verwachtte, maar het is een van de mooiste dingen die ik ooit heb gehoord. Ze zijn absoluut geweldig. De liedjes zijn ongelooflijk.” De favoriete nummers van Messi zijn ‘Supersonic’ en ‘Live Forever’.

“Ik heb hun muziek verder beluisterd op mijn iPod. In de hotelkamer, onderweg naar de wedstrijden en in de kleedkamer. Ik kan niet geloven dat ik er zo lang over gedaan heb om eindelijk een keer naar ze te luisteren.” De voetballer zocht nummers van de band op op YouTube en bedacht zich dat het leuk zou zijn om ze live te zien. “Ik vroeg Carlitos of we ze konden gaan zien in Manchester of Londen, en toen vertelde hij dat ze uit elkaar zijn.”

Volgens Messi vindt ook de rest van het Argentijnse team de muziek van Oasis erg goed. “Sommigen kenden een paar nummers, maar voor de meesten was het de eerste keer dat ze de groep hoorden. We hebben afgesproken dat als we de wereldbeker winnen we willen dat Oasis naar Argentinië komt voor ons feest. Ze hoeven alleen maar hun prijs te noemen.”

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Oasis Nieuws