André Rieu concerten aan het Vrijthof Maastricht 2015 kaartverkoop informatie

Geschreven door op 25 september 2014 om 14:45
André Rieu - Foto: Christopher Dart - Flickr (CC BY 2.0)

Goed nieuws voor André Rieu fans! Ook in 2015 komt Rieu voor een reeks concerten naar het Vrijthof in Maastricht. Lees hier alles over de kaartverkoop.

Elke zomer zet André Rieu traditiegetrouw de binnenstad van Maastricht op stelten. Zojuist zijn de eerste data voor de openluchtconcerten van 2015 bekend gemaakt. ArtiestenNieuws heeft alle belangrijke informatie op een rijtje gezet

André Rieu op het Vrijthof Maastricht

André Rieu komt terug naar Maastricht! Op 10, 11 en 12 juli staat Rieu met het Johann Strauss orkest op het Vrijthof in Maastricht. Het is alweer het elfde jaar dat de koning van de strauss op het romantische Vrijthof staat. De zomerse openluchtconcerten zijn voor velen een bijzondere ervaring. Overal ter wereld komen bezoekers naar Maastricht om deel uit te maken van dit bijzondere evenement.

Rieu weet telkens weer een indrukwekkende show neer te zetten. Geniet van een avond vol meeslepende walsen, prachtige opera, hoogstaande klassieke muziek en vele ontroerende maar ook komische momenten. Een André Rieu concert staat voor pure romantiek

André Rieu tickets bestellen

Tickets voor het concert van André Rieu gaan binnenkort in de voorverkoop. De online verkoop verloopt via de website van André Rieu. U kunt kaarten reserveren voor vrijdag 10 juli, zaterdag 11 juli of zondag 12 juliOnline reserveren gaat eenvoudig in vier stappen. 

  1. Tickets kiezen: kies de datum van het concert en de gewenste rang. 
  2. Registreren. Maak een account aan door uw adresgegevens in te vullen.
  3. Overzicht. Controleer of u alles goed heeft ingevuld. U kunt hier ook kiezen of u uw tickets per post of per email wilt ontvangen.
  4. Reken uw bestelling af. Betalen gaat veilig via iDeal, PayPal, incasso of creditcard.

André Rieu Goldmember pre-sale

Bent u een André Rieu Goldmember? Dan krijgt u de mogelijkheid om als eerste een bestelling te plaatsen. De Goldmember Pre-sale is vanmorgen om 10:00 uur begonnen. Alle goldmembers hebben een email ontvangen. In deze email staat een speciale code. Met deze pre-sale code kunt u alvast de beste zitplaatsen uitkiezen. Dit kan dus voordat de reguliere verkoop begint.

Reguliere voorverkoop

Bent u geen goldmember? Dan kunt u vanaf zaterdag 27 september uw tickets bestellen. De kaartverkoop begint om 10:00 uur op de website van André Rieu.

Uitverkocht?

De reguliere kaartverkoop begint op 27 september. In verband met de voorafgaande Goldmember pre-sale, zijn de vakken A1, A2 en A3 tegen die tijd waarschijnlijk uitverkocht.

Is uw favoriete vak niet meer beschikbaar? Op Ticketswap en Marktplaats worden regelmatig 2e hands kaarten aangeboden. Deze kaarten zijn afkomstig van personen die het concert zelf niet meer kunnen bijwonen. U kunt ook altijd even een kijkje nemen bij Topticketshop.

Groepsreserveringen

Op de website van André Rieu kunt tot 6 tickets tegelijk reserveren. Voor groepen groter dan 6 personen kunt u hier terecht.

Zitplaatsen en plattegrond

Bij het concert van André Rieu is geen sprake van een vrije plaatskeuze. Iedere bezoeker krijgt een vak, rij en stoelnummer toegewezen. Deze gegevens kunt u terugvinden op uw ticket.

Plattegrond Vrijthof Maastricht

Bekijk hier een plattegrond van het Vrijthof in Maastricht.

Rolstoelplaatsen

De rolstoelplaatsen bevinden zich in vak A1. Op de plattegrond staat het rolstoelvak in het rood aangegeven. Rolstoelplaatsen kunnen telefonisch gereserveerd worden via: 0900 – 9000 500 (€ 0,45 pm).

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
André Rieu Nieuws · Artiesten · Nieuws