The Ladies of Soul kondigen derde concert in Ziggo Dome aan

Geschreven door op 25 september 2014 om 13:30
En Vogue - Ladies of Soul - YouTube

The Ladies of Soul geven in februari een derde concert in de Ziggo Dome, op 12 februari. De andere shows, die op 13 en 14 februari gepland staan, zijn al geheel uitverkocht.

Voorverkoop The Ladies of Soul

De voorverkoop voor het extra concert van The Ladies of Soul in de Ziggo Dome is reeds gestart en verloopt via ladiesofsoul.nl. De prijs van een kaartje start vanaf 49 euro ,exclusief servicekosten. Mocht het zich voordoen dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn, dan is het vaak nog mogelijk om via een secundaire ticketshop kaarten te bemachtigen.  Een van de mogelijke secundaire ticketshops is Topticketshop.

The Ladies of Soul

The Ladies of Soul bestaat uit Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer. In 2014 stonden zij tweemaal in een uitverkochte Ziggo Dome met een weergaloze pop-soulshow.

Het publiek wordt in 2015 wederom getrakteerd op een show waarin swingende uptempo nummers worden afgewisseld met solo’s en duetten en eigen repertoire van de Ladies met beroemde pop- en soulklassiekers. De dames worden begeleidt door een grote live band en verrassende special guests.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.