Nick en Simon maken titelsong Nederlandse speelfilm

Geschreven door op 16 september 2014 om 10:11

Nick en Simon, het welbekende Volendamse duo, is verantwoordelijk voor de titelsong van de Nederlandse speelfilm Pak Van Mijn Hart. Regisseur Kees van Nieuwkerk meent dat Nick en Simon in de titelsong “precies de juiste snaar raken”.

De romantische komedie van Van Nieuwkerk wordt in samenwerking met Eyeworks geproduceerd en zal rond de feestdagen op het grote scherm verschijnen. De mannen schreven het nummer samen met producer Gordon Groothedde, waar zij al eerder samen mee hebben gewerkt in het kader van eigen singles en albums. De titelsong zelf is vanaf 24 oktober te koop.

Nick en Simon

Nick en Simon zijn al geruime tijd niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. al in 2007 wonnen ze prijzen, waaronder de TMF Borsato Award en de Zilveren Harp. In de jaren daarna hebben ze nog een hoop meer prijzen gewonnen, met name verkoopprijzen voor hun albums, wat de ongekend popualire status van de Volendammers nog maar eens bevestigd. Hun album Vandaag uit 2011 heeft zelfs vierdubbel platina behaald, wat gelijk staat aan een verkoopaantal van meer dan 4 miljoen stuks.

 

Tip: Via Bol.com kunt u gemakkelijk de grootste hits van Nick & Simon bestellen, bijvoorbeeld met de nieuwste compilatie-cd Het beste van Nick en Simon Herinneringen.

Beluister ditzelfde album via Itunes of het album Sterker via onderstaande video.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nick en Simon Nieuws · Nieuws · Simon Keizer Nieuws