‘Dylan shakes it off’ gaat de wereld rond met zijn moves

Geschreven door op 28 september 2015 om 16:01

Het filmpje waarop de zevenjarige Dylan een geweldige dansroutine op Taylor Swift in zijn woonkamer laat zien, gaat het hele internet rond!

Een getalenteerde danser

De zevenjarige Dylan houdt ontzettend van dansen en Taylor Swift. Toen hij deze twee combineerde resulteerde dat in een geweldig filmpje! Hij oefent eigenlijk nooit, hij verzint zijn danspasje gewoon tijdens het dansen. “Dus ik liep de woonkamer binnen en begon gewoon te dansen. Op die manier leerde ik mezelf een dans aan”, verteld Dylan.

YouTube player

 

Dylan in Ellenshow

Uiteraard kon ook Ellen niet om het filmpje heen en nodigde Dylan uit in de show. Na een gezellig gesprekje, die hieronder te zien is, mocht hij nog een keer dansen op het nummer Shake It Off. Tot nu toe is dat zijn beste performance op film.

YouTube player

 

Taylor danst met Dylan

Tijdens de Ellen Show kreeg het 7 jarige jongetje twee kaarten voor een concert van Taylor Swift. Ook mocht hij na het optreden backstage waardoor hij Taylor in levende lijve kon ontmoeten. Eenmaal backstage gebeurde er iets fantastisch, Taylor danste samen met Dylan op Shake It Off. Een droom die voor de zevenjarige werkelijkheid werd! Natuurlijk staat het allemaal op film:

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Taylor Swift Nieuws · Videos