Anouk in augustus naar Deventer voor ‘De Grote Kick-off’

Geschreven door op 4 mei 2018 om 15:09
Royal Park Live, Anouk - By Dotblend [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/3.0)], from Wikimedia Commons

Anouk komt in augustus voor het eerst naar Deventer. De zangeres geeft een optreden op plein ‘Grote Kerkhof’ als onderdeel van stadsevenement ‘De Grote Kick-off’.

Anouk voor het eerst naar Deventer

Anouk treedt deze zomer voor de allereerste keer op in Deventer! De zangeres is op 31 augustus 2018 te zien op het ‘Grote Kerkhof’ in de stad. Het optreden is onderdeel van het evenement ‘De Grote Kick-off‘, georganiseerd door poppodium Het Burgerweeshuis en evenementenbureau VVV Deventer.

Het evenement opent traditiegetrouw het studiejaar en het nieuwe culturele seizoen. Dit jaar bestaat Deventer 1250 jaar en dat wordt gevierd door vier dagen concerten van topmuzikanten te organiseren. Normaal gesproken gaat het om maar 2 dagen.

Kaartverkoop

Concertkaarten voor Anouk zijn onder andere verkrijgbaar via de site van het Burgerweeshuis. De tickets zijn direct verkrijgbaar. Inmiddels zijn 65 procent van de kaarten al verkocht.

Live on the Beach

Enkele dagen na het optreden in Deventer is de Haagse zangeres ‘Live on the Beach‘ te zien op het Noorderstrand in Scheveningen.

Bron: Burgerweeshuis

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.