Helaas dames, Nielson heeft een meisje thuis

Geschreven door op 16 maart 2015 om 11:21

Het lange wachten op de nieuwe single van Nielson wordt eindelijk beloond; vrijdag 13 maart heeft hij ‘Ik heb een meisje thuis’ uitgebracht. De officiële videoclip ging donderdag 12 maart al in première.

Deze single is onderdeel van zijn aankomende EP ‘Met de tijd mee’, die uit komt in de nacht van 28 op 29 maart, de nacht wanneer er van winter- naar zomertijd wordt geschakeld.

VIDEOCLIP VAN ‘IK HEB EEN MEISJE THUIS’

Het idee voor de clip ontstond door Nielson’s voorliefde voor de serie ‘Mad Men’, die zich in de jaren ’60 afspeelt. De clip is de MTV Must C van deze week en ging gister als MTV Exclusive in première. Met het uitbrengen van ‘Ik heb een meisje thuis’ laat Nielson zien meer te zijn dan alleen ‘het braafste jongetje van de klas’. Hij koos daarom voor een persoonlijkere en rauwere sound:

“Ik heb een meisje thuis’ beschrijft een veel voorkomende uitdaging in het leven, het is een tweestrijd waarin je weet dat er maar een juiste keuze is, maar dat maakt het niet minder makkelijk. Ik ben ook maar een man natuurlijk! Ik kan niet wachten om deze single te spelen tijdens alle festivals deze zomer.”

 

NIEUWE EP VAN NIELSON

Naast het uitkomen van Nielson’s single komt binnenkort ook zijn EP ‘Met de tijd mee’ uit. ‘Ik heb een meisje thuis’ is de derde track van deze EP. Eerdere singles ‘Sexy Als Ik Dans’ en ‘De Kleine Dingen’ werden in 2014 uitgebracht. ‘Sexy Als Ik Dans’ behaalde de platina status in Nederland en in België was het nummer goed voor goud. De EP bevat zes nummers die gekoppeld zijn aan de zes maanden die tussen zomer- en wintertijd zitten. Alle nummers op de EP zijn geschreven en mede geproduceerd door Nielson.

Bekijk hieronder de officiële videoclip van ‘Ik heb een meisje thuis’.

YouTube player

 

OP DATE MET NIELSON

Ter promotie van ‘Ik heb een meisje thuis’ zette Nielson twee weken geleden een unieke winactie op.In een stijlvol filmpje nodigde Nielson zijn vrouwelijke fans uit om met hem op een date te gaan, omdat hij van zijn meisje thuis een avond carte blanche heeft gekregen. Op deze date zullen Nielson en de gelukkige winnares een volledig verzorgde chique avond beleven. Het filmpje heeft een jaren ‘50/’60 setting, net als de videoclip van ‘Ik heb een meisje thuis’. Fans wordt gevraagd het filmpje te delen op hun social media kanalen met de hashtag #ikhebeenmeisjethuis en de single te pre-orderen op iTunes.

Hieronder is het filmpje met de winactie te bekijken.

YouTube player

 

Nielson live aanschouwen

Nielson laat zijn nieuwe nummer dit jaar o.a. horen op Paaspop en Strandfestival Zand. Voor Paaspopkaarten of kaarten voor Strandfestival Zand kun je kijken op de websites van deze festivals. Voor een volledig overzicht kun je kijken op Topticketshop.nl.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Albumreleases · Artiesten · Nielson Nieuws · Nieuws · Videos